06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Fantasztikus ajánlatom van az Ön számára, amennyiben Budapest élhető Kertvárosias környezetében keresi új otthonát.

Az alábbi ingatlan, melyet bemutatok Önnek nem csupán egy jól megépített családi ház, hanem kiváló befektetési lehetőség is. Központi elhelyezkedését illetően pl.: a jelenleg garázsként használt szuterén helyiséget (mely járólappal burkolt, normál belmagassággal rendelkezik és ablakos, ajtaja pedig egy szintben van a kerttel), akár üzlethelyiség vagy irodaként is használhatja.

De nézzük az ingatlan főbb jellemzőit tovább:
A 90’s években téglából épült saját részre, folyamatosan karban tartott ingatlan, családi házként van nyilvántartva, természetben ikerház fél. Az említett három szintes ház mellett egy földszintes ház helyezkedik el. A nappali, konyha és fürdőhelyiségek falai közösek illetve itt érintkeznek, a hálószobáké nem.
A házhoz két hangulatos terasz került kialakításra az egyik az utca felé néző 15,5 m2, a másik, mely fedett és az előtérbe vezet 19,5 m2-s.
A telek 358 m2 területű körbekerített. Az ingatlan belső elrendezése: Előtérbe érkezünk, innen nyílik egy fürdőszoba, mellette külön w.c., pince lejáró illetve az emeletre vezető lépcső, balra haladva a nagy légterű és tágas- világos, amerikai konyhás- nappali. Az emeleti részt egy folyosó- közlekedő köti össze, innen nyílnak a helyiségek, 3 hálószoba, egy gardrób szoba és a tágas fürdőszoba, ahol kád és zuhanyzó is helyett kapott.
Előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető az ingatlan, viszonylag rövid időn belül költözhető, megbeszélés kérdése.  Várjuk ajánlatát!

További kérdés esetén állok rendelkezésére.


140
Ház/lakás területe m2

358
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210127

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

140 m2

Státusz

elado

Ár

62,500,000Ft