06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlok figyelmébe , egy olyan családi házat, mely saját részre épült két generáció számára, a mai korszerű követelményeknek megfelelően.

Az ingatlan jelenlegi formáját, állapotát az idei évben érte el. A főfalak kivételével minden új a házon. Eredetileg a 90′-s években épült 30′-s protherm téglából, vasbeton födém szerkezetet kapott, mely szigetelve lett. Az egész ház alatt szuterén került kialakításra, két helyiségből áll. Természetesen minden vezeték és nyílászáró itt is teljesen újra lettek cserélve.
Az ingatlan összesen három szinttel rendelkezik, az említett szuterén rész, a földszinti rész, különálló lakrész és a beépíthető tetőtér.

Az 1798 m2 területű telek tereprendezése , parkosítsa elkezdődőt illetve a ház teljes szigetelése és színezése folyamatban van, viszont a külső befejezendő munkálatok már az új tulajdonos ízlése szerint történik.

A ingatlan elrendezése:
Amerikai konyhás nappaliba érkezünk, szemben egy folyosó, mely összeköti a további helyiségeket. Két hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha, gardrób került kialakításra 80 m2-n.
Ahogy említettem az ingatlan két család számára épült, így rendelkezésünkre áll egy teljesen külön bejárattal rendelkező 40 m2-s lakrész. Külön mérőórákkal felszerelve. A két konyha közt található egy ajtó, mely összeköti a két épületet. Itt kialakításra került egy konyha, nappali-étkező, fürdőszoba és egy hálószoba. A két bejáratott egy terasz köti össze. Az épület mellett a garázs beton alapja elkészült már.

Az ingatlan fűtése gázcirkó kazánnal megoldott, mely radiátorokra és padlófűtésre kötve üzemelnek, a kazán megtervezésekor figyelembe vették, hogyha a tetőtér is használatba került, akkor minden gond nélkül használható. A tetőtérben a kiállások megvannak és a nyílászárók itt is cserélve. Alternatív megoldásként egy kandalló került elhelyezésre a nappaliban.
Pár fontos dolgot még megemlítenék az ingatlanról, melyek 2019-ben történtek:
Tetőtér beépítési lehetőség előkészítése, Szigetelt födémszerkezet, Felújított tetőszerkezet, új előtető, Kiépített riasztórendszer, Elektromos kapunyitóhoz védőcső elhelyezése, Visszacsapó szelep az utcai kerítésnél, Padlófűtés ( lenti konyha, fenti lakórész a folyosó és szobák kivételével ), Klíma elektromos hálózat kiépítése.
Mindhárom szinten új nyílászárók, új burkolatok és aljzatbeton, új közfalak, vakolatok.
Kis épületnél víz-, és dryvit szigetelés. Hőszigetelés az aljzatban és külső szigetelés szín nélkül.
Teljesen új elektromos és gépészeti vezetékek, szerelvények az udvaron is. Pincében mosogató, Telepített gyümölcsfák, Út utcafronti kerítés, Utcai térköves parkoló, Szomszéd felől (37 m) 2 m magas zárt betonelemes kerítés (nettó 23 m)…

Az ingatlan Ráckeve központjától pár perces séta távolságra található, minden elérhető közelségben, mire egy vagy több család számára szükség lehet. Az ingatlan per/tehermentes.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.


116
Ház/lakás területe m2

1797
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

201029

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

116 m2

Építés éve

1990

Státusz

elado

Ár

51,800,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve belvárosában Dunától pár méterre!